top of page
DSC01701-Enhanced-NR.jpg

AFTEN PÅ STREJF

Strejf er ikke et bestemt køkken, vi serverer mad der er i sæson.
Om det er en fransk ret, nordisk eller en pasta ret er underordnet. Vi går op i smag og oplevelse 
--------------------

Håndværk og nysgerrighed er vores stærke side på Strejf.
Vi skifter vores menuer for hver måned, for at følge sæsonerne og for at udfordre os selv i nye råvarer og smage.
-------------------
Vi byder på 3- og 4-retters menu
Derudover har vi også et a la carte kort med et stort udvalg.

FORRETTER

Luftig hummerbisque

Hummerbrud, hvid fisk, purløgsolie og fennikel

175.- 

Ceviche

Mango, æble, quinoa og frisk citron

165.-

Strejfs grove signatur tatar

Æggeblommecreme, lokale urter og sylt

175,-

1/2 hummer stegt med smør og timian

Grillet hjertesalat, vesterhavsost og vinaigrette

225,-

DSC03455.jpg
DSC03437.jpg

HOVEDRETTER

Skindstegt kulmule

Blomkålspuré, sauteret blomkål, hvidløgsskum, urteolie og knust kartoffel terrin 

255.-

1/1 hummer stegt med smør og timian

Grillet hjertesalat med vesterhavsost og vinaigrette

435.-

Ravioli med spinat og ricotta

Stegte svampe, sherry vinaigrette, friskrevet gruyére og valleskum

245.-

Braiseret svinebryst

Pastinak, figner, ristede mandler, kartoffel terrin og portvinssky

265.-

Strejf Ribeye 300 g
Glaserede gulerødder, sprøde fritter og hjemmelavet bearnaise

395.-

The Roast som sharefood ved bordet
min. 2 personer

Glaserede gulerødder, pommes rissollées, hjertesalat med cæsardressing, samt portvinssky

295,- pr. person

Tilkøb af fritter - 45,-

Tilkøb af bearnaise - 45,- 

 

DESSERTER

 

Strejf signatur citron

Med citronmousse, lemon curd og hvid chokolade
145.-

Æble

Karamelliseret æblekompot med rosmarin, kanelflager, hvid chokolade mousse og æblesorbet 

135.-

Danske økologiske oste

Kerneknækbrød og økologisk kompot

135.-

 

citron billede.jpg

STREJF MENUEN

Vi byder på 3- og 4-retters menu

privatedining_edited.jpg

Selskab på Strejf

Vi har mange års erfaring med selskaber i restauranten 

så du kan læne dig tilbage og nyde dit selskab.

Vi har plads til 10-70 personer 

med 3 forskellige lokaler

Køkkenchefen skræddersyer menuer udfra dine ønsker og vores håndværk

Læs om mulighederne og se eksempler på menuer

østers og hummer

Kun mod 1 dags forudbestilling inden kl. 16 - min. 2 personer.

Dampet line blåmuslinger med økologiske urter

 Dild kogte danske krabbeklør

Kamusling ceviche med æble og peberod

Jomfruhummer med kryddersmør

Sø kogte pil selv rejer

Danske Gigas østers

Grillet citron, aioli mayo, sauce tatar, sauce verte

Surdejs brød og økologisk saltet smør


 pr. pers. 745,- 

Tilkøb 1/2 Hummer - dagspris,-

eller 1/1 Hummer - dagspris,-

Tilkøb Caviar 30g - 595.-

Med vaffel, creme fraiche, skalot løg og citron

SKALDYRSFAD 

bottom of page